Domov
Vabilo na posvetitev mednarodnih katoliških zdravnikov presvetemu Jezusovemu srcu
V luči povezanosti z vesoljno Cerkvijo, vse verne zdravnike, drugo verno zdravstveno osebje in nasploh vse zainteresirane Mednarodna zveza katoliških zdravniških društev (FIAMC) vabi k slovesni posvetitvi te zveze in vseh vernih zdravstvenih delavcev presvetemu Jezusovemu srcu.
Dobrodošli na veličastnem dogodku v Rimu – Vatikanu, v petek in soboto, 21.-22. junija letos. Več o tem, z možnostjo prijav najdete na:
http://www.fiamc.org/agenda/registration-for-fiamc-consecration-and-papal-audience-june-21-22-2019/
Izpolnjen obrazec se pošlje na FIAMC sekretariat: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Kdor se prijavi, je dobrodošel tudi, da se javi na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , da si mogoče skupaj organiziramo prevoz in da se tam skupaj srečamo kot Slovenci.
V (prej označenih) spletnih informacijah navedene nastanitve so nekoliko drage, zato priporočamo, da se zanje pozanimate tudi sledečih naslovih:
• Pontificio Collegio Sloveno, Via Appia Nuova, 884, 00178 Rim (Tel.: +39 06 718 4744)
e-naslov: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ; http://sloveno.blogspot.com
• Domus Carmelitana Roma, Via Alberico II, 44 - 00193 Rim (Tel: +39 06 6840191)
e-naslov: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ; http://www.domuscarmelitana.com/

(tu objavljeno 21. 5. 2019)
 
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja delovanja. Z obiskom spletne strani soglašate s piškotki. Več o piškotkih.